Referenties

U bent hier

Home » Over ons » Referenties

Op deze pagina vind je een aantal referenties die over Bootcampforyou zijn geschreven. Wil je ook een referentie schrijven en zouden wij deze mogen publiceren op de website? Stuur dan een mail naar info@bootcampforyou.nl.

Ellen de Goede

Training: Bootcamp

Heb al bij meerdere bootcamplessen gevolgd. Maar bij bootcampforyou ben ik blijven hangen. Dit omdat je van alles wat hebt. Je kan zowel binnen als buiten trainen. Verschillende trainers dus ook verschillende lessen.

Elles van der Meij

Training: Bootcamp

Al zeker drie jaar lang geniet ik elke keer weer van de leuke en dynamische bootcamp trainingen van een goed en leuk team trainers!!!Dus mocht je interesse hebben om een keer mee te doen, begin zo snel mogelijk, je krijgt echt spijt als je het niet doet!!!

Marlies Roemer

Training: Bootcamp

Leuke en gevarieerde lessen! Heerlijk om buiten te sporten. Sinds augustus aan het lessen en mijn conditie is echt verbeterd, ik merk dat echt bij de andere sporten die ik doe. Ik kan het iedereen aanraden

Lesley Ramakers

Training: Bootcamp

Ik heb nu ruim een jaar een abonnement bij Bootcampforyou en ik kan niet meer zonder. Het enthousiasme van de instructeurs werkt aanstekelijk. Met lessen zowel indoor als buiten is er keuze genoeg.

Joska

Bootcamp is een training waarin spierversterkende oefeningen en een stukje uithoudingsvermogen worden gecombineerd. Voor mij een ideale training waarmee je je conditie kan blijven verbeteren en waardoor je sterker wordt. Huub en Kay zorgen voor een professionele begeleiding waarin iedereen leert de oefeningen goed uit te voeren. Tijdens de trainingen hangt er altijd een gezellige sfeer en groepsleden motiveren elkaar. Ik raad iedereen een uurtje bootcamp aan: het is een effectieve manier om aan je uithoudingsvermogen en figuur te werken.

Cindy Zwaan

Training: Bootcamp

In het voorjaar ben ik begonnen met de summerbootcamp van Huub. Voor mij is bootcamp een prima afwisseling op mijn gewone hardlooptraining. In het begin was de training redelijk zwaar, maar naarmate ik vaker ging meedoen merkte ik dat het met mijn uithoudingsvermogen steeds beter ging. Mijn looptempo ging daardoor ook snel vooruit. De combinatie van hardlopen en krachttraining is supergoed voor je lichaam. Huub maakt zijn trainingen afwisselend waardoor ze nooit saai worden. Voor mij is het iedere keer weer een uitdaging om de "finish" te halen.

Marike Bantz

Training: Bootcamp

Huub de Vreede is geslaagd in zijn trend: het neerzetten van een professionele Bootcamp. Iedereen kan meedoen in de duinen of een park. De locaties zijn geslaagd. Huub, voor nu is het een time out. Maar ik kom terug, en dan is het opnieuw keihard werken keer op keer.

Linda van Rumste

Training: Bootcamp

 Het samen sporten met anderen bij de bootcamp werkt super motiverend en Huub weet je precies dat stapje verder te krijgen dan dat je denkt dat je kunt. In slechts een paar weken merk je al verschil: meer energie, meer uithoudingsvermogen en het allerbelangrijkste, plezier in het sporten. Aan het einde van de les heb je een supergevoel! Doordat je lekker buiten sport met een groep leuke mensen en goede begeleiding heb je gewoon plezier om door weer en wind te trainen!"

Jessica Lorinc

Training: Bootcamp

Een half jaar geleden ben ik met Bootcamp gestart bij Huub. Voor mij is Bootcamp een heel goede combinatie met mijn hardlooptraining en fitness.Ik ben sterker geworden, mijn uithoudingsvermogen is verbeterd en ik loop nu sneller. Daarnaast is het ook gezellig, ondanks dat er hard wordt gewerkt! Huub geeft de Bootcamp op een ontspannen en professionele manier, rekeninghoudend met de verschillende niveaus binnen de groep. Ik ervaar Huub als een prettige en goede trainer. Na de bootcamp ga ik altijd met een voldaan gevoel naar huis! Ik raad het iedereen aan; een leuke en goede manier om in de buitenlucht aan je conditie en lichaam te werken.

Yvette Westerbaan

Training: Bootcamp

Toen ik vijf maanden geleden begon met bootcamp kon ik nog geen vijf minuten hardlopen. Inmiddels kan ik ruim zes kilometer hardlopen en voel ik mij veel fitter!

Pagina's